Fra flyplassen til reisemålet

Dersom man ønsker en rask og enkel transport til reisemålet eller hvis man ankommer etter at siste båt er gått ut til øyene, organiserer LOPUDREISER transport helt frem til bostedet. Du blir da møtt av vår representant på flyplassen og transportert i luftavkjølt minibuss til bestemmelsesstedet. Enten man kun er 2 personer eller store grupper, har vi tilgjengelige biler og busser som passer. Alle biler/busser har sikkerhetsseler og et begrenset antall barnestoler. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at standarden på barnestoler er noe lavere i Kroatia enn i Norge så dersom du er usikker, ta med stol fra Norge. Dersom du ønsker barnestol må dette oppgis ved bestilling av transporten.

Til øyene Kolocep, Lopud og Sipan, blir dere transportert til egnet havn og videre derfra med båt. I båtene finnes det redningsvester til alle. Turen tar i overkant av en time fra flyplassen i Dubrovnik.

Til øyene Mljet, Korcula, Hvar, Vis og Brac blir dere kjørt til fergekaia på fastlandet, tar fergen over og blir kjørt videre helt frem til reisemålet. Fergebillett er inkludert i prisen.

For alle destinasjoner på fastlandet blir dere kjørt direkte til bestemmelsesstedet.