Tilbakemeldinger

Hei Jørn Ove,

Hanne og jeg var på Lopud en uke i slutten av september, og oppdaget allerede første dag en O-post, noe som vakte mye latter og begeistring.

Siden fant vi is-kiosken som solgte kart, og dermed fikk vi gleden av å gå nesten samtlige stier på øya på leiting etter postene. Tusen takk for innsatsen med å få laget kartet og lagt ut postene, vi hadde stor glede av å finne dem. Vi ble så stivant at vi forsøkte oss på en tur på natta, det var temmelig spennende. Det var en post vi ikke fant, nr. 8, tross noe leiting, men vi traff tilfeldigvis din mor opp på høyeste toppen, og hun kunne røpe hva postkoden var ;-)

Det er ikke så farlig med diplomen, men artig hvis dere sender likevel. Vi er jo litt seint ute ;-)

Vennlig hilsen fra Hanne & Richard

---

Hei igjen

Vi har kost oss på Lopud til tross for været.  Vi har badet daglig og oppdaget Sunj beach med fabelaktige bølger som barna lekte seg i. Lopud var oversiktlig og de største barna kunne bevege seg fritt langs strandpromenaden. For oss voksne var mat og vin en stor positiv overraskelse. Vi vil helt sikkert komme tilbake, men sannsynligvis litt tidligere på høsten, eller i sommerferien.

Thomas A. B.

---

Hei

Takk for et fint høstferie-opphold på Lopud. Vi hadde det veldig hyggelig. Har du e-postadresse til vår vertinne? Jeg vil gjerne sende henne en takk :-)

mvh arild b

---

 Hei!

Jeg vil bare takke for at dere fant et aldeles perfekt sted for oss å bo i Cavtat!  Vertskapet hos her var bare helt unik.  De henter/leverer folk gratis til flyplassen, de bakte kaker til to av oss som hadde burdsdag mens vi var der (de så vel fødselsdatoene i passene), god frokost var inkludert i prisen og de hentet folk nede ved sjøen (fordi det var noe stigning opp til huset).  I tillegg var leilighetene store, flotte og rene.  Mine foreldre kom hjem i natt, de var i huset for seg selv den siste uka.  En dag spurte den ene vertinnen om de ville være med henne på tur; de hadde gått i 5-6 timer til vingårder (drukket flere flasker vin…:-)), vært i systuer, sett på et vannverk +++  Mine foreldre var iallefall superfornøyd - og det var det viktigste :-)  Det var også basseng, og boblebad rett ved (innendørs).  I tillegg var kokken i huset flink til å lage mat (billig!).

Jeg ble med Adrian Travel til Mostar og Montenegro. Fine turer med mange inntrykk. Det eneste jeg kunne tenkt meg at guiden (Maja?) kunne fortalt mer.  Hun leste rett fra manus noen ganger, men ellers ble det lite info.  Da vi skulle over grensa til Bosnia var det svært lang kø, vi måtte oppholde oss der i to timer (de hadde bestemt seg for å skanne alle passene).  Da var det mange i bussen som savnet info om hva som skjedde.  Uansett - hun er kjempetrivelig og fortalte villig når vi først spurte!  Vil trekke fram en ting til som jeg stusset over - og det var prisen  fra Cavtat til Montenegro. Jeg måtte betale 420 kuna for turen, og jeg så (dagen etter..) at samme tur kostet 230 fra et annet byra (fra Cavtat)...

Jeg er så fornøyd med at alt gikk fint, været var bra og alle var friske :-)  Tusen takk for at dere tilrettela for en flott og minnerik storfamilieferie!!

Mvh Ranveig G.

---

 Hei Anne-Kirsti

Vi hadde det helt topp på øya.

Dagen før avreise spiste vi på den innerste restauranten på Sjun, det var det beste måltid vi smakte på hele oppholdet, ikke dyrt heller. Så er det bakeriet som får stjerner. Begge vil komme på TripAdvisor. Restaurantene langs havna har kanskje satt prisene en del opp ift årene før.

De som får slakt er det italienske hotellet på andre enden med sin animation-team, (heldigvis var de bare to) og minibanken som ikke var helt frisk. Var i Tyrkia i fjor med all-inklusiv hvor vi ble skikkelig lei av hotellets animation-team, aldri mer av den type ferie har vi bestemt. Dro på baren på dette hotellet pga "gratis-film" og "live-musikk". Der var det lite folk, men animatorene ville kjøre sitt program likevel med 4-5 mennesker. Dagene etter dro bare guttene som syntes det var greit med leik og ikke oss :)

Men vi veldig gjerne dra tilbake til Lopud igjen :)

Arul N.

---

 Hei Anne-Kirsti,

Da er vi tilbake i Norge og Bergen, og hverdagen har innhentet oss. Vi hadde fantastiske dager paa Lopud og kjenner at vi naa godt kan takle baade regn og kalde dager som vi vet snart kommer....

Tusen takk for all god hjelp. Vi bare konkluderere med at Kroatia aldri skuffer. Vi kommer tilbake :))

Mvh Trine L. van S.

---

 Hei  

Vi hadde det fantastik på Lopud og vi begge ønsker oss tilbake dit etterhvert!!  Vi hadde et døgn i Dubrovnik på tur hjem og der trivdes vi også godt  Takk for god info i før reisen!
Wenche M.

---

 Hei HEI...

Vi har hatt en fantastisk  familetur til Lopud (14stk). Kunne ikke hatt det bedere, alt klaffet 100%.

Takker for god hjelp, vi kommer gjerne tilbake til dere, fantastiske Lopudreiser :-)
Bodil B.

---

 Kjære dere!

Hjertelig takk for enda en fantastisk uke på Lopud! Vi opplevde strålende vær og alt i orden med transporten fra flyet til båten til brygga ved La Villa hvor Tomo tok i mot oss – Vi opplevde en forferdelig storm lørdagen midt på dagen og utover kvelden!  Strømmen ble borte i flere timer og vi så hvordan alle restaurantene tok inn alle møblene i full fart.  Vi var over på Sunj Beach da det brøt løs, og tre av oss fikk sånn taxibil til 20 kn pr stk over åsen, mens de andre løp!  Så  fikk  vi spist deilig sen middag på Obala – Kjøkkenene bruker mye gass og gril,l så de holdt det gående slik!
Nydelig utflukt til Kolocep  og Sipan med båten til Marco – Tomo hjalp oss å bestille – med snorkling i den blå og den grønne grotte og med lunsj som mer var en flere retters middag hos mora til den Tomo som var mannskap på båten. Bare å anbefale – Det gikk bra selv for en som ikke hopper og stuper, Katja og jeg klatret ned langs båt-siden - men barnabarna hoppet fra taket av båten! Svigersønn også!
Vi tok oss også en dag i Dubrovnik med Postira begge veier – kjekk drosje fra havna til Gamlebyen som jeg avtalte henting med maxi-taxi kl. 0715 fredag da vi skulle dra – Og det virket! Vi tok nemlig 0620-båten(Postira)som starten på hjemreisen!
I Gamlebyen fikk alle unntatt meg gått på muren – og etterpå fant vi Buza beach bar – som var gjennom hullet i muren og nedover platåer som var murt på klippene, og veldig bratt,  til nydelig bading!
Katja og Trond gikk flere morgenturer og fant masse poster som dere har laget til Turkartet som vi kjøpte på Turistkontoret. De sender inn!
Bakeriet fungerte utmerket; åpent fra 08 – 20 – og folk i leiligheten fikk ferskt brød hver morgen –
På La Villa var vi dumme og hadde bare èn nøkkel; ungdommene og meg, så lørdagen la vi den i resepsjonen og glemte å spørre når de stengte.  Vi kom fra middagen på Obala den stormfulle kvelden kl. 0015 – men da var alt lukket og låst – Så vi tre tuslet tilbake til Familien i Tomos leilighet og overnattet der på camping-vis!  Tomo mente vi burde brydd ham så han kunne ringt bort til Dobrila og Michgel – men det fant vi ikke på. Om morgenen til frokost fikk vi ordnet med en nøkkel til så vi ikke var avhengige av hverandre,
Ellers har vi hatt nydelige middager på La Villa, på Peggy’s – snakket mye med Gaby – og siste kvelden på Konoba Dubrovnik – hvor vi opplevde Folkedans oppvisning – feiringa av St Maria/ Madonna  dag den 15. 8.- og fantastisk Fyrverkeri fra La Fodia kl. 22!  Alle i vårt reisefølge på 7 stk har hatt det strålende – fått fylt opp batteriene og alle har gjort hva de har ønsket og alle ønsker seg tilbake – snart!
Katja har lagt ut noen bilder på facebook som dere kanskje har sett!
Og etter oss kommer Tove og Lajla til Tomo  den 22, og hele 10 dager! Den hvite pusen bor der også tydeligvis,  og vi har bedt de andre følge opp med å gi den vann! Tomo og Judith vet jo ikke det beste de skal gjøre for sine gjester – men han var noe brydd over masse kontroller som myndighetene hadde iverksatt i det aller  siste – siden de ble med   EU, mente han…..
Alt i alt: Kjempetakk for denne gang! Vi kommer nok igjen!
Mange hilsener fra
Anna Marie F.

---

 Kjære Dere

Vi - som er fire voksne mennesker - har i sommer hatt tidenes ferie på øya Lopud. Vi ønsker å rekke en stor takk til Lopudreiser som fikk hele opplevelsen til å bli en stor nytelse. Deres samarbeidspartnerer på Øya var bare helt fantastisk. Vi ble hentet på Cilipi airport, fraktet til bestillt båt, som fraktet oss over til lopud. På bryggen i lopud ble vi møtt av ei særdeles hyggelig dame som geleidet oss til vårt første oppholdsted. Vi hadde store matopplevelser hver kveld på resturant Obala, hvor servitører var utrolig servicevennlig og hyggelig - alltid en kommentar på lur. Vi hadde mye med Mario og Alen disse dagen og fikk oss virkelig til å føle oss vel. Når våre dager på Lopud var over og vi returnerte til dubrovnik, sto bilen som skulle kjøre oss videre. Alt som vi hadde bestillt av Lopudreiser fungerte bare - aldri noe trøbbel.

Vi sender Dere en takk for at alt har fungert som planlagt og Dere kan være viss på at Lopudreiser vil bli talt varmt om i når vi snakker om Lopud. Som Dere skriver på Facebook - vi kommer garantert igjen til denne idyliske plassen. Takk :-)

Mvh Kjetil D.

---

Hei.

Vil bare gi en tilbakemelding på at Lopud ferien har vært helt fantastisk;) Vi er kjempefornøyde.

Mvh Liv

---

Veldig hyggelig sted dere fant til oss i Lumbarda.

Flott leilighet, ro og svært hyggelig vertskap selv om de ønsker selge oss alt mulig ift utflukter osv. Men de klarer å høre:Nei :-) Virkelig fornøyde. Tusen takk. 

Mvh Terje og Anne Jorun

---

Hei,

vi har det magisk fantastico! Skal anbefale til alle på vår vei. Vi har kjøpt oss resten av dagene på samme rom i dette eventyret :-) 

Mvh Jan Arild og Anne Gunn

 ---

Hei

Vi er nå tilbake etter to flotte uker på Lopud. Vi var veldig fornøyde med boligene våre, spesielt Magnolia. Fru Dube var utrolig behjelpelig da sønnen vår fikk ørebetennelse. I løpet av et par timer hadde hun ved hjelp av sin sønn og svigerdatter ordnet det slik at vi fikk antibiotika fra fastlandet, og resten av ferien ble reddet. Hils henne gjerne fra oss når du snakker med henne!

Vennlig hilsen Lene H.

---

Vi hadde en herlig uke på Lopud.

Svarte absolutt til forventningene.  Det blir ikke siste gang :-)

Takk for topp service fra dere hele veien.

Hilsen Jan Erik G.

---

Hei!

Takk for hjelpen! Verdens hyggeligste husvertinne møtte oss i havna og gjorde oppholdet vårt særdeles vellykket. Glad hun lot oss få bo der med alle 4 barna ;-) Utsikten, uteområdet med hage og basseng var helt nydelig! Takk til dere som via Lopudreiser gjorde meg oppmersom på denne fantastiske øyen. Vi nyter nå bilder og minner fra en uke i paradis.

mvh Lene M. m/fam

---

Hei.

Takk for enda et supert opphold vi var 12stk familien Baglo som hadde opphold 21juni til 29 juni som bodde på Villa Erna. Alt etter plan motatt på flyplassen maxsitaxi til Erna. Fin og trivelig vertskap og bra plass, gunstig beliggenher. Vi kommer gjerne tilbake dit og heilt sikkert til Lopudreiser. Takk for oss denne gang.
John B.

---

Tusen takk for bra opplegg ifht vår ferie til Lopud 12. -19. juni.

Fra vi dro med Flynonstop fra Kjevik til vi var i Villa Ana tok det 4t og 30 min, fantastisk! Privat taxi og taxibåt var utrolig bra!!! Leiligheten var ny og fin og vi er veldig fornøyde med ferien!

Lopud og Dubrovnik området var utrolig flott!!! Og vi drar nok tilbake til Kroatia på et senere tidspunkt ja :-))))) God sommer og igjen takk for god hjelp! Jeg har gitt beskjed til Flynonstop at

Flynonstop + Lopudreiser = super ferie :-)))

Hilsen Elisabeth, Arnt og Elias

---

Hei!

Jeg kom på at jeg skulle sende noen bilder fra den uforglemmelige kajakkturen til Sipan.
Vi hadde alle en topp ferie og kommer gjerne tilbake en annen gang. Tusen takk for et flott opplegg dere lagde til oss.
God sommer!
 
Hilsen fra Ellinor & Erik og sikkert alle de andre 8:))

---

 Takk for en fantastisk hjelp i forbindelse med vår tur til Lopud og Beloc House.

Vår opphold der kunne ikke vært bedre. Absolutt et sted å dra tilbake til. Vår vertinne Ana Pozgaj lot oss plukke de druene vi ønsket, og de nylagte eggene vi ville ha, helt fantastisk. Meget interessant historie både for øya og hele regionen, og meget gode muligheter for bading og soling. Vi er nok enig om at vi kan tenke oss en tur tilbake hit en gang.
 
Mvh
Per Inge

---

Hei :-) 

Jeg heter Martina, er 15 år fra Stjørdal. 
Jeg ville bare si tusen takk for at dere har laget denne siden.
 
I år var jeg og familien på Lopud for andre gang. Jeg har virkelig falt for denne øya, akkuratt som dere! Den er virkelig et paradis :-)
Jeg har fått mange venner fra øya, som jeg holder kontakten med på facebook, og som jeg kommer til å ha hele livet.
Jeg har opplevd så mye fantastisk og sitter igjen med mange gode minner derifra :-)
Jeg prøver så godt jeg kan å få oss til å dra dit neste år også, håper denne drømmen går i oppfyllelse!
 
Så nok en gang, tusen takk! Det er nok ikke bare meg som sitter med denne følelsen! Dere har nok hjulpet og gledet mange :-)
 
Ps: Om jeg får sjangsen, vil jeg også gifte meg på øya :- D 

--- 

Hei!

Eg lovde tidlegare at eg skulle sende nokre ord om turen vår til Lopud 30.06 - 7.07.
Tenk, - no ahr det gått over ein månad sidan, men vi har vore så opptekne i sommar at vi har ikkje rokke å skrive noko før no.Vi var 15 stykke som budde hos Martin i fire leiligheter. Når det endeleg vart sett opp fly frå Trondheim til Dubrovnik, så gjekk førebuingane fint. Vi er også fornøgde med informasjonen frå dokk føreåt.

Det gjekk heilt greitt å komme fram til Lopud om kvelden, Peggys dotter(?) møtte oss på flyplassen og viste oss til to minibussar som kjørte oss til to båtar som tok oss fram til Lopud. Der møtte Martin og sonen opp og hjalp oss med bagasjen og viste oss veg.

Leilighetene svarte absolutt til forventningane, men vi fekk alt for lita tid til å bli kjent med vertskapet. Vi skulle jo rekke så mykje på desse få dagane! Herleg utsikt frå terassane, nydeleg solnedgang. flott sikadesong.  Vertskapet var svært triveleg. Satte fram både frukt og vin til oss til vi kom tilbake om dagane.

Ein dag var alle saman til Dubrovnik.

Fire av oss var på tur til Monte Negro. Triveleg sjåfør som guida litt, men kunne fortalt meir. Kotor var ein fin miniutgave av Dubrovnik! Fleire var på tur til Mostar. Varm tur. Fin guiding i Mostar.  Det var med guide i bussen, men ho sa veldig lite. To stykker var på padletur.

Fine strender og deilig vatn, men så var det høg temperatur i lufta også!

Fotball kl 18.00 var populært hos dei yngre, men foreløpig så godt som berre nordmenn på banen.

Restaurantane var svært imøtekommande når vi kom i samla flokk og skulle ha middag til 15 stykke! De kasta seg rundt og møblerte om så vi fekk plass, - også til EM - finalen i fotball! Vi bestilte bord på forhånd berre ein gong.
Svært god mat!

Vi sakna info om historia og eldre bygningar på Lopud. Såg ei oppslagstavle. Kva med historia til borga?


Helsing OleT, på vegne av 15 lykkelege Lopudturistar!

 ---

Hei!

Vi var på Lopud fra 30. juni til 8. juli, og hadde et utrolig flott opphold. Vertinna vår, Dube, var ei fantastisk dame som kom med kaker, sitroner og grønsaker fra hagen, vasket klærne våre og var i det hele tatt kjempekoselig. Vi gikk lange turer, og var selvsagt mye på Sunj. Husets tenåringer fant seg andre norske ungdommer de tilbragte tid med, og alle var veldig fornøyde. Folk var utrolig hyggelige (bortsett fra dama i butikken, hun hadde altså ikke et smil til overs til en eneste turist...). Den eneste utfordringen vi hadde var å få tak i kontanter, siden minibanken stadig var tom. Men da vet vi jo om det til en annen gang.

Vi kan faktisk tenke oss tilbake neste år. Er det mulig å gjøre reservasjoner allerede nå - eller når starter dere med bookingen for neste år?

 

Mvh Astrid S.

 ---

Vi hadde et fantastisk opphold hos Apartment Tomo!

Vi fikk gått ”i fjellet”, spist godt og badet, så du skal ikke se bort fra at du ser oss på Lopud i mai neste år også. ”Barna” har planlagt Toscana til våren, men vi har to døtre, så kanskje vi stiller med ”nye barn”. Servicen du og Tomo viste er helt ekstra, ekstra.

Kos dere videre i sola og hils J&T!

Kristel & Thor

---  

Helt tilfeldig

kom vi over dette nettstedet  sent i vår og gikk gjennom hele programmet og fant ut at i oktober når de fleste turistene har lagt shorts og bikini på hylla og roen har senket seg over øya, da var det en fin anledning å få en avslappende ferie i et rolig tempo. Vi kom ut søndag formiddag 23. oktober og ble der til lørdag 29. oktober. (Det stengte for sesongen 30. oktober)Det var et aldeles nydelig vær, stille og sol og en "god norsk vestlandssommer". Øya ble grundig undersøkt, jeg tror nesten vi har vært igjennom alle stiene som var på kartet. Selvfølgelig fikk vi god tid å sitte på en av benkene og følge med på livet når båten kom fra Dubrovnik fire ganger om dagen eller når vi hadde med oss Mea, (forordens skyld er det en labrador retriver, ikke golden retriver, fordi det har vi hjemme), til fortet eller over til Sunj der vi som oftest var nesten alene.
Etter en lang høst og mye jobbing var målet å komme til en plass der livet gikk sakte, vi kunne slappe av og ta det helt med ro. Det fikk vi til gangs. Nå sitter vi og ser på flotte bilder og gjenopplever de gode dagene.
Kommer til å fortelle om Lopud til våre venner og vise fine bilder.
Takk til dere for fin informasjon på deres nettsider.

 Hilsen Svein Petter og Grete S.

 ---

Hei Lopudreiser!

Vi har igjen tilbragt deler av sommerferien på Lopud, og er fremdeles veldig begeistret for den variasjon av aktiviteter denne lille vakre øya kan tilby! De to siste årene har vi bodd på hotell Glavovic. Vi har sett på den informasjonen som ligger på Lopudreiser sine nettsider. Dere skriver veldig vakkert om hotellet, beliggenheten, utsikten og hotelleiernes enestående service. Det er informasjon vi kan bekrefte. Det står imidlertid veldig lite om restauranten. Vår erfaring er at den  har blitt veldig bra, med god mat, lave priser, god service. Vlastas yngste sønn Ljubo tar mer og mer ansvar og har mange ideer om forbedring. Vi fikk hver kveld spørsmål om vi var interessert i kveldens «special» og fikk bl.a servert nydelige ferske retter med skalldyr og fisk, alt etter hva som var kommet inn, - og kokkens humør. En kveld fikk vi til og med et stort fast med nydelige østers! Vi feiret en fødselsdag mens vi var på Lopud, og Ljubo komponerte da en fødselsdagsmeny som absolutt  var på høyde med maten på den franske fiskerestauranten, til en brøkdel av prisen…

Dette er gode nyheter som vi tenkte kunne være ok informasjon for deres nettsted/ informasjonssider.
 
Med vennlig hilsen Inger S. og Elisabeth S. med familier

---  

Hei

Tilbake i Norge etter 10 dager på Hotel Glavovic. Fantastisk service, Ljobo gav oss uforglemmelige mat og vinoppevelser hver dag! Murene, Hummer, krabbe, østers og gode lokale viner skapte en bra stemning til tross for de tragiske hendelsene i Norge.

Vi vil garantert tilbake til Lopud, men vil da leie leilighet/hus.

Jon Z.

 ---

Hei!

Dere må få med overnattingsstedet La Villa på siden deres :) Det er et fantastisk overnattingssted med utrolig hyggelig vertskap. I år åpnet de også restaurant og flere av de lokale (som selvsagt ikke hadde tilknytning til La Villa) mente restauranten hadde den beste kokken på øya! Det tror jeg på for maten var himmelsk.

mvh Sunniva

 ---

Hei igjen.

Nå har vi vendt tilbake fra en trivelig ferie. Nydelig øy, og vi var veldig fornøyd med leiligheten og vertskapet. Tenkte jeg ville gi tilbakemelding om at det er kommet minibank på hotellet, på utsideveggen til høyre for resepsjonen. Der fikk vi helt problemfritt tatt ut 1600 Kuna begge de to gangene vi forsøkte. Fikk også betale med kort på resturanten Villa Ruza :-)

Fortsatt god sommer,
Mvh. Bjørn 

---

Har nå kommet hjem fra fint opphold på Kolocep.

Dere kan varmt anbefale Kolocep til gjester som ønsker en stille, rolig ferie i naturskjønne omgivelser.
Villa Sunica kan absolutt anbefales!
Det finnes et turkart, som vi brukte. Det fungerte for å ta seg rundt på øya, men holder definitivt ikke orienteringsstandard.
Sikkert smak og behag, men jeg synes Kolocep var vakrere enn Lopud, spesielt "baksiden" av øya.
Ellers er det faktisk minibank på øya, noe som sikkert er viktig info til fremtidige gjester.
 
Mvh
Elisabeth

---  

Nå er vi vel hjemme og ferien er slutt.

Takk for fantastisk opphold på Lopud og Lafodia hotell og mest imponert er vi over å finne tur-o-kart på øya. Vi klarte 17 poster på 3 dager og  har da klart de 280 poengene som skal til for å få sertifikat. Vedlagt følger ark med kodene. Vi anbefalte opplegget til alle vi traff, så kankje også andre prøvde dette der nede.
 
Lilly Anne H. & Olav T.

--- 

Hallo igjen!

Nå er vi tilbake i Norge, etter ei svært vellykka veke i Lopud!!! Vi var enige alle 8, både store og små, at dette var ein flott ferie!! Halvard vart solbrend på rygg og skulder allerede  etter første dagen på Sunj, men det var fordi vi foreldra ikkje hadde vore påpasselege nok mht smøring. Han greidde seg veldig bra allikevel, med beh. med Alovera om kveldane, og T-skjorte på heile dagane etterpå, tom. når han bada! Han savna ikkje basseng, var stort sett ute i vatnet heile tida, snorkla og svømte!! Dei andre 3 borna trivdest også svært godt ute i vatnet, og Karen lærer seg nok å svømme meir her i Norge, for ho var ikkje redd for vatnet, ho heller!! Ho kan nesten svømme ordentleg nå! Mat på tavernaen hadde vi når vi var der, triveleg betjening, og god mat, med gratis snaps til dei vaksne, og kjærlighet på pinne til dei yngre!  Må fortelle at Bjørn syns Sunj var den finaste badestrand han nokon gong hadde vore på! Vi kom til Dubrovnic søndag formiddag, og hadde ein flott dag i Dubrovnic, før vi tok Postira til Lopud kl.20.30. Fekk ein roleg start i Gruz, der vi leverte bagasjen vår til oppbevaring, og kaffe ,is og cola på fortausrestaurant, før vi tok taxi til gamlebyen. (Vi mista tålmodigheten til å vente på buss dit, mulig vi stod på feil side av vegen også). Fekk med oss bading på bystranda, og litt vandring i gamlebyen, og avslutta med god middag i skyggen av nokre tre på ein veldig hyggeleg restaurant like ved inngangen til gamlebyen. Rune vart svært begeistra da han såg Postira, som vi fekk greie på er 48 år. Veldig nostalgisk, slik ein båt gjekk i fjordane her, da han var ung (han har vakse opp på Sjernarøy)!! Ein flott båt-tur etter ein vellykka første ferie-dag! Tereza hadde sendt sønnen Robert og ein til til å hente oss da vi kom, men vi oppdaga det ikkje før vi var halvvegs. Det gjorde ingenting for oss, for vi visste vegen, og hadde trille-koffertar, men mulig dei syns det var dumt å møte opp unødvendig?? Vi visste ikkje om det, eg sende deg nok melding litt for seint før avreise. Vi følte oss iallefall velkommen hos Tereza, som serverte oss limonade ved ankomst!! Ved avreise køyrde Ivan bagasjen vår til kaia, og Jone og Karen køyrde med,- ein koseleg avskjed!  Vi har brukt dagane på Sunj, hatt morgontur til festningen på øya, god mat om kveldane, ein ekstra dag i Dubrovnic, der vi gjekk på bymuren, gått i den "nedgrodde" parken, som er under opp-pussing, og gått tur på øya. Flott med dagleg tur fram og tilbake til Sunj også! Og siste kvelden hadde vi middag hos Tereza,- det var den beste middagen på denne ferien, fann vi ut!! Både vaksne og born syns det smaka kjempe-godt! Lopud er ei svært iddyllisk øy, veldig godt å sleppe bil-trafikk, koseleg promenade, og ein svært god is-kaffe-bar, der vi var opptil fleire gonger dagleg! Eit minus er "ungdoms-baren", som nokre nettar spelte høg musikk til kl.2. Det hjalp å lukke vinduet,-men håpar ikkje dette "utartar" seg?? Den rolege stemninga på øya var vel det som fascinerte oss mest!! Tusen takk for god hjelp og anbefaling fra Lopudreiser!! Tereza ønskte oss hjarteleg velkomne tilbake, og det er godt å vite! Vi anbefalar andre denne øya!

Mvh Alfrida og co.

---

Hei på deg Anne-Kirsti

Vi er nettopp kommet tilbake fra Lopud, og vi er helt betatt, både av øyen, Villa Birimisa og Stanka. Alt har vært topp, været, stedet, turer med rutebåten, og vi vil nok dit igjen. Det er supert at dere nå tilbyr disse dagsturene, da blir det enda bedre. Vi tok en tur til Korcula, med et lite selskap, der vi tok taxi-båt og hadde egen taxi og guide videre. Vi var også innom Ston, og vår guide var veldig flink og hyggelig.
Jeg for min del har veldig lyst å padle kajakk, så nå får jeg enda mer lyst til å reise igjen.

 

Hilsen Jorunn I.

---  

Heisann

Da er vi tilbake etter en herlig uke på Lopud i mai, der var sommeren kommet. Det var en nytelse for oss nordboere å kjenner varmen fra solstråler og bade i ok sjøtemperatur (vi synes det var deilig, øyboerne synes vi var helt gærne....). Det var ikke så mange turister på øya enda så vi ble godt kjent med de fastboene og hadde et fantastisk opphold hos Stanka i Villa Birimisa. Hun ble som en mor for oss, passet på at vi hadde det bra, laget lunsj og serverte kaker, hun var helt fantastisk! Tur-orienteringen var en kjempe ide, så gøy og så mange flotte steder vi fikk sett! Dusko var en herlig mann som ikke akkurat var gjerring på utdelingen av snaps, det ble mange morsomme stunder hos han. Stranda Sunj var helt super, her var det deilig å være. Vi fikk også en flott dag i Montenegro, takk for at dere formidlet hjelp til det! Det var som å komme hjem til fjordene i Norge, veldig vakkert. Takk til Lopudreiser for at dere har lært oss å kjenne denne vakre øya, alt har fungert helt utmerket og vi kommer garantert tilbake!!!!! (allerede til høsten tenker vi :-))

 Hilsen Inger & Arne

 ---

Hei.

Jeg vil takke for en nydelig tur vi hadde til Lopud i fjor sommer. Den private overnattingen vi hadde hos Villa Pincevic var helt fantastisk. Frokosten var veldig bra og vertene var utrolig hyggelig. Turorienteringen dere hadde laget var også bra,jeg klarte å finne alle postene på 2 dager. Det var langt å gå.
Det eneste jeg savnet var en plakat nede i byen som fortalte litt om bygningene på Lopud og historien om øyen. Jeg fant en plakat oppe på høyden, men det er ikke alle som går opp dit.
Så lurte jeg på hvordan det går med anskaffelsen av brannbil. Hvor mye vil den koste?
Ellers var det en nydelig tur og beboerne på øyen var veldig gjestfrie.
Vi har veldig lyst å dra tilbake i år igjen, håper det lar seg ordne, vi ble forelsket i øyen.

Vennlig hilsen

Roald L.

--- 

Tusen takk for en deilig sommerferie, 2010 på Lopud!

FANTASTISK ØY!

Hilsen fra Clara, Lucas, Martin og Ane:-)

---  

Takk alle sammen

for en flott uke med et fantastisk bra opplegg!
Selv om været ikke helt var med oss så sitter vi igjen med
gode minner som vi kan bruke som inspirasjon når vi nå går inn i noen
mørke treningsmåneder.

Hilsen fam Claussen

--- 

Hei, hei!

Her kommer en liten hilsen og takk for at dere viste veien til et nydelig reisemål.
Vi kom tilbake fra Lopud sist tirsdag etter kun en ukes opphold. Det var for kort tid innså vi i ettertid. Men det var siste rest av ferie, og bedre enn ingenting.


Turen gikk fort og uproblematisk fra Bergen med Norwegian, og i medvind landet vi etter kun 2,5 timer. Den private transporten med minibuss og taxibåt var alle tiders og servicen upåklagelig.

Vi kom fram en litt vindfull kveld, og fant bostedet uten problemer. Vi bodde hos Zeljko, og i hans fravær var det mor Theresa som stelte og styrte. Hun er kjempesøt! Vi valgte å spise frokost hver dag i hennes "spisestue", siden vi ikke hadde rom med kjøkken. Det ble en hyggelig start på dagen sammen med flere norske som vi etterhvert ble ganske godt kjent med. Vi bodde på rom 3 med det vi vil kalle nokså lik norsk hotellstandard. Det mest fabelaktige var kvaliteten på stell av rommet. Hver morgen mest vi spiste frokost ble rommet ordnet og "gredd", og til vår store forbløffelse var henslegt tøy pent brettet med "tellekanter" og lagt på sengen eller på en stol!!! Vi begynte faktisk å rydde før vi gikk til frokost, for vi fikk litt dårlig samvittighet :-)

Øya Lopud er jo bare skjønn. Det totale fraværet av lyden fra spesielt mopeder og motorsykler var en lise for sjelen! Dagene gikk i rolig tempo. Vi kunne sitte i timevis og bare fortape oss i utsikten fra vår altan!
Etter hvert gjorde vi oss godt kjent på øya...her må spesielt nevnes TURORIENTERINGEN! Hvilken glimrende idé! Siden temperaturen lå stødig på 25-28 grader midt på dagen, var morgenene friske og behagelige til å bedrive "øyvandring". Vi var overalt og ble fort klar over frodigheten i landslapet. Her var det mye stor og gammel skog også. Da vi hadde fått kjøpt oss kartet brukte vi en time eller to hver dag resten av oppholdet, og fant alle postene. Jeg har puttet kodesjemaet i en konvolutt og sender det pr. post.

Stranden Sunj ble besøkt hver dag...til fots selvsagt! Konoba-eier Dusko var trivelig som få, og på sin 55 årsdag vanket det ikke bare dram, men kake også. Lunsjen hos Dusko ble et "must"...den kalamaris´en var GOD!!!

Sanden på Sunj var der den skulle være....bunnen var slett og fin og ren. Rent var det i grunnen over alt etter det vi kunne se. Kveldene ble som regel tilbrakt sammen med venner, (nye sådanne...ettersom vi ble kjent på reisen, eller etter ankomsten...Lopud er ganske oversiktlig :-) ) på en eller flere av stedets uteserveringer. Her skal spesielt nevnes Konoba Dubrovnik som jo tilhører nabolaget. Vi ble liksom en del av landskapet og menneskene her borte "i viken". Konoba Dubrovnik har dessuten stedets beste cappuchino og svært hyggelige servitører!

Kun en ting vil jeg ta opp som en smule negativt, og det gjelder "Supermarkedet". Den dagen noen åpner et nytt handlealternativ i landsbyen tror jeg damen på den nåværende butikken kan se seg om etter annet arbeid! Hun er det sureste og minst "serviceminded" vi har truffet så lenge vi har reist (og vi har vært på MANGE "Supermarked")!!! Og vi var blide, høflige mennesker som bare ønsket å kjøpe det vi trengte...av HENNE!!! At det går an...vi var ganske hoderystende noen ganger. Men for all del, hun fikk ikke ødelagt det ellers gode inntrykket av stedet og menneskene :-) 

Vi fikk med oss det siste kulturarrangementet på Lopud for sesongen ved en tilfeldighet. Den første kvelden (31.08) blåste det ganske kraftig, og vi var tidlig på vei "hjem" etter et måltid. Da vi passerte kirken blåste døren opp, og vi hørte musikk innefra. Litt nysgjerrige som vi er, stoppet vi opp og kikket inn. Det var klassisk musikk med fløyte og flygel. Vi gikk stille inn og fikk oppleve en nydelig konsert.

Da står det bare igjen å fastslå at jeg har lagt til en ny "favorittøy" i samlingen. Måtte bare ikke stedet bli ødelagt av utbyggingen som helt sikkert vil komme. Vi kommer gjerne igjen!

Hilsen Vigdis & Thor

---  

Kom hjem fra en herlig uke på Lopud nå på lørdag.

Etter at vi på våre sti-turene ble obs på orienteringspunktene som var hengt opp, gikk vi og kjøpte en kartpakke. Vi måtte da gå opp noen turer ennå en gang, men det var bare hyggelig. Det gikk sport i å finne alle punktene, og det var få dager igjen. Temperaturen lå på behagelige 22 grader, og turene endte med et bad. Det var utrolig fint å gå på disse trappe-stiene og vi undres stadig over arbeidet som er nedlagt over lang tid med disse murene. Det var en gøy sysle i ferien.
Vedlagt vårt poengskjema. Vi kjøpe bare et kart, så du kan skrive tur-o sertifikatet på en av oss. Vi må bare ta det opp til neste år igjen.
 
John H. N.
Anne-B. E. N.

--- 

Hei!!

Her er et resultat av hva vi foretok oss på Lopud de dagene som vi oppholdt oss der. Noen skjønne dager på en nydelig plass. Skal en finne en roligere plass så er det kanskje best å være under dyna hjemme.
Og hyggelige mennesker overalt.
Og en veldig flott plass og bo, men vi hadde litt problemer med å finne fram da vi ankom om kvelden. Hadde jo en sånn någenlunde peiling på hvor vi skulle, og da vi spurte på den restauranten rett nedenfor så viste ikke de hvor Villa Zeljko var. De brukte heller et navn med noe Tomasi sånn at dere vet det. Men ikke noe stort problem, vi fant fram til moder`n.
Hun beklaget at ikke noen hadde hatt mulighet for å møte oss på kaia.
Men takk for noen flotte dager på Lopud.
 
Mvh
Harald 

--- 

Hei dere 

Nå er vi heime etter noen flotte dager på Lopud.
Vi er svært godt fornøyde med hele oppholdet.Sola gjorde godt i oss nordlendinger etter en dårlig sommer her nord i år.
Barna koste seg i havet dagen lang. Så vi håper vi har muligheter til å oppleve Lopud en annen gang.
Reklamen sa at Fransa serverte kaffe eller te på terassen hver dag og et kroatisk målltid for oss som var en uke. Dessverre så vi ikke noe til det.
Ellers ingenting å bemerke.
Mvh. Aud og Einar D.

--- 

Hei hei Anne-Kirsti og Jørn

Akkurat hjemme etter 2 fantastiske uker på Lopud. Drømmer allerede om å reise tilbake igjen..... Familien Beloc var helt utrolig hyggelige, her fikk vi servert deilig middag flere ganger i løpet av oppholdet - det var bare helt spesielt. Rommene var fine og beliggenheten rett ved stranden var helt perfekt for våre badenymfer av noen barn.

Lopudreiser sin gode hjelp, raske svar under booking prosessen, god informasjon hele veien var mer en man kan forvente. Alle på Lopud kjente dere og dere fikk mye velfortjent skryt :-) Tydelig at dere er godt kjent på øya og det var vedlig betryggende for oss da vi bestilte turen. Det var et supert opplegg med privat transport, hyggelig sjåfør møtte oss på flyplassen med ny minibuss og en flott båt tok oss over til Lopud. Vi kommer garantert tilbake!!!! Familien er enig i at dette er den beste ferien vi har hatt. Takk for at dere gav oss en fantastisk ferie opplevelse :-) 

Janne H.

---

Det ordnet seg helt perfekt med transport til flyplassen.

Vi trivdes veldig godt på Lopud, og ser slett ikke bort fra at vi legger ferien vår dit igjen.
 
De eneste ankepunktene er at TV'n ikke funka før den siste dagen hos Zeljko. Det var noe feil med antenna, men dette spilte veldig liten rolle for oss, altså.
 
Litt mer irriterende var det at internettet der oppe var veldig til og fra. Som regel funket det ikke, og når det først funket - falt det ofte ut igjen. Dette bør gjøres noe med.
 
Ellers var det meste veldig bra, og vi likte turorienteringa deres veldig godt. En fin måte å få gått litt på, og få sett litt mer av øya. Vi rakk aldri de tre siste postene, men kom oss over 200 poeng-grensa:)
 
Når vi nå først har gjort det, så kan vi jo sikre oss sertifikatet også:)
 
Tusen takk for all hjelp både før og under ferien. Se ikke bort fra at vi høres igjen:)
 
Hilsen June P. M. og Bjørn B.

--- 

Takk for hjelpen

med bestilling av et kjempe opphold i sommer, vi satser på en tur tilbake neste år.

MVH
Jan S.H.

---

Hei igjen Anne-Kirsti & Jørn

Nå er ferien avsluttet og minnene lagt i album. Både store og små i familien vår er enige om at uken på Lopud var feriens høydepunkt. Her koste vi oss maksimalt, selv om vi både fikk oppleve strømbrudd og storm. Dersom jeg skulle trekke frem en enkeltstående opplevelse som toppet hele opplevelsen så er vi skjønt enige om at vertskapet vårt hos Villa Dube var helt fantastiske. Så fort du treffer dem må du overbringe våre hilsener. Ellers så tok vi godt for oss av isen på øya (utrolig god). Jeg tror nok ganske sikkert at vår familie kommer tilbake til dere / Lopud.

Takk for oss!

 Mvh

Geir R. m/ familie

--- 

Heisann!

Vil berre få sende over ei kjapp helsing frå meg og min familie, etter eit supert opphald på Lopud frå den 7. til den 17. juli. Eg er veldig glad for at du klarte å ordne plass til oss og at det vart på Lopudski Dvori var sjølvsagt perfekt. Vi anbefaler dette for alle her rundt om, så det er ikkje usannsynleg at det kjem fleire sunnmøringar (inkl. oss) til øya, til neste sesong.
 
Suverene leiligheiter flott basseng, topp badestrand (Sunj), god mat og gjestfrie folk over alt.
 
For meg som elskar god is, vart dette ei oppleving ekstra.
 
mvh
Hallgeir

--- 

Hei Anne Kirsti og takk for sist:-)

 
Vi hadde en fantastisk fin uke på Lopud, så takk for at dere hjalp oss slik at vi fant sted å bo etc:-) Kommer helt sikkert tilbake til Lopud!!!!!!!


mvh
Ann Helen

--- 

Hei.

Vi er nå kommet vel hjem etter en flott ferie på Lopud. Det som skulle være 4 dager, ble til 11!. Vil bare orientere om en liten ting. Da vi skulle betale forstod Jelena ingenting. Hun ante ikke hva voucher var for noe. Vi fikk en til å tolke, men heller ikke da ante hun noe om dette. For oss spiller det ingen rolle, vi hadde skjønne dager hos Jelena. Ville bare gi beskjed ,så dere hvet om det. En ting er helt sikkert, vi kommer tilbake neste år!! Takk for hjelpen. MVH Anne-Kari N. og Kurt D. 

Lopudreiser svarer: Her har den interne komunikasjonen mellom Jelena (huseier) og nevø som styrer bookingene sviktet. Huseier er nå godt informert om hva en voucher er, dette var noe helt nytt for Jelena da dere var de første gjestene våre i Beloc House.

---  

Hei.

Vi er akkurat kommet hjem fra Lopud, og vil bare gi en tilbakemelding til dere om hvor fornøyde vi har vært med oppholdet på øya!

Vi har likt oss kjempe godt!!  Leilighetene (Elaphis) som vi to familiene har benyttet har vært fine, hyggelig vertskap og beliggenheten var for oss fenomenal!! 

Vil også rose dere på Lopudreiser for rask tilbakemelding på mail ved forespørsler i forkant av reisen, og en god og informativ nettside!! 

Vurderer allerede nå om sommerferien 2011 også skal gå til Lopud, men da MÅ det ihvertfall bli 2 uker!!!

(Hvis det skal være noe som kunne vært bedre på øya, må det være et bedre utvalg når det gjelder å få kjøpe mat som en kan lage noe selv av.  Her tror jeg det ligger et potensiale for noen som vil starte butikk, om ikke annet så  i turistsesongen.  For småbarnsforeldre kan det være noe pes å gå på restaurant, og iallefall opp til flere ganger per dag over mange dager og kanskje uker!!!   Mange foretrekker nok å spise ute siden de er på ferie, men det kan være greit å ha muligheten til å lage noe selv innimellom!!!!  For vår egen del hadde vi frokost og lunsj i leiligheten, utenom dagene vi var på sunji bech og den ene dagen vi var i Dubrovnik!) 

 

Tusen takk for oss og lykke til videre med Lopudreiser!!!!!!!   Det har vært en fantastisk ferie!!!

 

Mvh

Gunnhild B.E.m/fam.

 

Lopudreiser svarer: Helt enig at det trengs bedre matvare butikk på øya, ønsket er videreformidlet til borgemesteren og beboerne på øya. Faktisk har noen tent på ideen og Ap. Tomo har stilt sin leilighet til rådighet, kanskje kan det bli et bedre tilbud neste år allerede.

---  

Hei

 Andre veka i mai 2010 hadde vi ei herleg veke på Lopud. Duften av appelsinblomst møtte oss da vi kom fram til
Lopud om kvelden.  Vi budde på hotel Glavovic under Vlastas m/fleire si omsorgsfulle behandling.
Vi gjekk dei fleste turstiar på øya, plukka oregano, timian, mynte og lavendel i nydelig natur.  Turen endte alltid opp på den flotte stranda, der Dusko m/fam. varta opp med god mat og drikke.  Ein dag tok vi lokalbåten ( minner om dampen i Bergen fra 60 årene ) til naboøya Sepan, der vi tok turen til øyas høyeste fjelltopp.  Været var strålende den uken vi var der.
 
Begge øyer var ei oppleving for sjel og sinn.  Avreisedagen var det uvær og torden.  Lokalbåten var innstilt.  Vi måtte over fjorden med taxibåt.  Vi anbefaler gjerne ein tur til denne fredfulle øya.
 
mvh. Eva H. og Jan M.

--- 

Hei

vil takke for et flott opphold for meg og min kone sist uke.
Flott dere har forelsket dere i øyen – dette var herlig .
Kjempeflotte mennesker – sted – familier.
Vi fikk kun bar et par dager på stranden men hva gjør det…

Vi bodde hos Mirjana – hun er helt fantastisk.

Min sønn og familie er der ennå -  når vi reiste var det 27 grader i skyggen så da er det på gang.


Med vennlig hilsen
Jostein B.

--- 

Hei :-)

Du er vel ennå på Lopud, forstod det sånn at dere kom samme dag som vi dro. Vi hadde en herlig uke på øyen og hos Mirjana:-) Vi var heldige med været, perfekt vandretemperatur og fredagen lå vi på stranden hele dagen, deilig. Mirjana som vertinne var virkelig mer enn man kunne ønske seg! Fantastisk gjestfri, serviceinnstilt og hyggelig. Hun og mannen satte himmel og jord i bevegelse for å få oss skysset vekk fra øyen i tide på lørdag da Jadrolinja ikke gikk pga "storm". Vi er, som du skjønner, veldig godt fornøyd med ferien:-)

Håper dere har hatt en fin ferie. Hils Mirjana om du leser mail mens du ennå er på Lopud og si at baccalao-oppskrift kommer.

 

Trude :-) 

--- 

Hei Hei Anne-Kirsti & Jorn,

We actually, all 3 of us, did the whole Tur Orienteering route - have filled in our form
& we think it took us about 6 or so hours to do 14 today (with 2 from yesterday) too...
 I'm guessing you may have thought we would not make it all, or all 3 of us either -
but we were determined & stubborn & just kept going one after the other, like a
treasure hunt (we hardly stopped but for water & a snack along the way...)
 
When we told the ice cream shop waiter by the harbor, showing him our map - we
rewarded ourselves with a coffee/icecream at the end - he said that he'd heard about
this & that he thought the owner there had been in contact with one of you about
giving the people who finished the route a free ice cream? but we paid for ours this time...
 
Only we leave tomorrow on the 12;10 ferry to Dubrovnik - he said he thought you had
to call the owner for him to know who had completed the route, after we mail in our
finished sheet...which means we'll miss out then on our treat, we will not get to come
back again for a very long time or most likely not at all for all three of us girls...
 
Still thanks for the challenge, we were very proud we did it all - after finding the major
trails marked on the map did not seem to feel that way at all as we were walking thru
tall grasses instead & at least 2 of the stations were rather hidden & not just the ones
with more points we thought too...And of all the things, our one friend did do the whole thing in her Birkenstock Sandals -
we took a photo of that too?! They should be in a commercial for them now...
 
We are sad to be leaving already & loved the apt with the balcony & it's sea view -
thanks again for all your help with these reservations & again too for the invite to the
17th of Mai party at the hotel in Lopud...
 
We have enjoyed the whole of the island we can say, after we walked the entire island -
or it felt like that, we were wondering how far we did walk too after today?!
 
Hope you had a nice trip back home to Bergen, we have until Sunday & Dubrovnik yet
to enjoy a few days - with a lot of sun & an easy big boat ride over too?!
 
mvh, Sharon, Shell, Kay

---  

Hei

Etter noen herlige dager på Lopud er vi tilbake i kalde Trøndelag.Vi var nok i en spesiell situasjon da vi var blant de første turistene denne sesongen. Når vi skulle spise slapp vi ventetid, fikk god service +++. På Sunj fikk vi tildelt et eget stam-bord, med servering av nok grappa. Opplevde å se hvordan ”miljøet” endret seg fra dag til dag. (Rydding, utsetting av kajakker, sykler osv). Vi var en kort tur i gamlebyen i Dubronovc, men vi dro tilbake til øya etter kort tid.

 

Vi hadde med joggesko og trimklær (det kan dere kanskje anbefale i infoskriv). Vi gikk rundt øya (Fortet – Sunj – opp fra vanntårnet til utkikksplassen) dag 2. Ellers gikk vi mye (til det store korset & engelen i innseilinga, utkikkstårnet til Sunj ++) Siste dag var det møkkavær, men det lystet utover dagen.Vi hadde en trivelig kveld med middag hos familien Mihajlovic med god mat og sang, og avskjedskaffe med Graffa på lørdag.

Det var mange som lurte på om vi reiste med ”Lopudreiser”, og vi skulle hilse til ”Anne – Anna – Kristi - ++++”, dere har tydeligvis ei stor stjerne der nede. Dere bør vudere å legge inn både NOK – Kuna – Euro på  voucher, vi hadde regent om kursen til Euro og plusset på litt, men det ble noe endret. (ikke noe stort problem, men …). Dere hadde heldigvis opplyst om at transport skulle betales på båten, for bilsjåføren ville gjerne ta imot pengene. Vi opplevde maten vi fikk som svært god, og det var rikelig med mat. Jeg opprettet bruker på facebook for å se på bildene dere hadde lagt ut, og la inn fraværsmarkering med logoen deres, og har mottatt masse spørsmål om hvordan det var, og vi har fartalt at det var en topp plass, hyggelige folk, rent på spisesteder og på overnattings stedet.

Som dere ser, så har vi hatt det svært bra!

Vi kommer tilbake


Mvh
Torbjørn K.

---  

Hi Anne-Kirstie,

after a lot of very busy days following our trip to Lopud I wanted to thank you again for your support.
My family and I liked it the way it was and enjoyed heavily!
It was great not only to see our island back but we had very warm and helpful hosts with Hilda and Zarko!
The view from our appartment over the bay was amazing!

The private transfer from and to the airport was as you know by yourself pure luxury, but it made things so much easier and especially my wife liked it a lot. The kids enjoyed the ride back as we had a stormy sea and it was great fun for them.
Please tell your husband that we liked his map a lot and at least the parents tried to explore many of the "unknown" paths we haven't tried in former years due to beeing dependent on a buggy.

As Dusko told me you are now/will be/have been on the Island with a group.
I hope you will have/have had a great stay and something to remember for the colder days to come.

Again thanks a lot and warm regards

Axel (Porst) 

--- 

Hei

Tenkte jeg måtte sende en mail om at vi er skikkelig fornøyd med turen til Lopud!!  Mirjana var helt fantastisk!!  Hun var skikkelig 'service-minded' - flott, rene rom, nydelige kaker og gode middager. Hun laget middag til oss to dager. Alt gikk som smurt med båter og taxier. Kjempebra! 

Verre var det med været :-)  Vi var nok uheldig med været.  Mye regn og tordenvær de første to dagene. Fordelen var at vi var de eneste på stranda!  Og vannet var jo varmt!  Men så ble det kaldt - det var 8 grader i går kveld.  Men vi hadde godt med klær.  Turistsesongen var også på hell, det var bare pizza-restauranten som var åpen i går.  Flott at dere hadde laget kart over øya!  Vi gikk overalt!  

Ellers hadde vi en uforglemmelig tur med Postira. Skikkelig store bølger og vannet fosset inn gjennom rutene, det tordnet og lynet, folk spydde og ingen tørket opp  - mens mannskapet satt og røykte :-) Ja, ja - vi i Trygghets-Norge har vel godt av en slik opplevelse! De neste dagene var Postira byttet ut med 'Kaptein sabeltann skip og ei 'luksusferge'...  

Som sagt - vi hadde en uforglemmelig og opplevelsesrik tur!!  Og vi har veldig lyst til å reise tilbake :-)

 

Mvh

Ranveig G.

---

Hei igjen.

Helt supert, takk for hjelpen.

Vi har kost oss på Lopud tross været. De to siste dagene tilbragte vi på radisson blue i Dubrovnik fordi min gamle svigermor på 86 ønsket seg litt mere komfort de to siste dagene.

Vi har badet daglig og oppdaget sjuny beach med fabelaktige bølger som barna lekte seg i.

Lopud var oversiktlig og de største barna kunne bevege seg fritt langs strandpromenaden. For oss voksne var mat og vin en stor positiv overraskelse. Vi vil helt sikkert komme tilbake, men sannsynligvis litt tidligere på høsten, eller i sommerferien.

Hei Jørn Ove,

Hanne og jeg var på Lopud en uke i slutten av september, og oppdaget allerede første dag en o-post, noe som vakte mye latter og begeistring.

Siden fant vi is-kiosken som solgte kart, og dermed fikk vi gleden av å gå nesten samtlige stier på øya på leiting etter postene.

Tusen takk for innsatsen med å få laget kartet og lagt ut postene, vi hadde stor glede av å finne dem. Vi ble så stivant at vi forsøkte oss på en tur på natta, det var temmelig spennende.

Det var en post vi ikke fant, nr. 8, tross noe leiting, men vi traff tilfeldigvis din mor opp på høyeste toppen, og hun kunne røpe hva postkoden var ;-)

Det er ikke så farlig med diplomen, men artig hvis dere sender likevel. Vi er jo litt seint ute ;-)

Vennlig hilsen fra Hanne & Richard