Destinasjoner

Søk i lopudreiser.no

På området

På det mer enn 5km2 området er det en rekke faciliteter som gjør at uansett hva du ønsker deg for ferien finner du det her.

Strender

Langs den 4km lange kystlinjen finner man 5 attraktive strender med forskjellig tema. 

SAND BEACH er en av de beste strendene på den Adriatiske kysten. Beliggende sentralt på området er man kun få skritt fra både Restaurant Trattoria og den tradisjonelle restauranten Dalmatian Ethno Village. Her kan man sløve i skyggen under en solparasoll mens man kikker utover det turkise vannet, spille en omgang av det lokale spillet "picigin" eller nyte en avslappende massasje. Stranden er en White Flag Beach, noe som garanterer kvaliteten både på strand og sjø. 

FAMILY BEACH ligger mellom familie hotellene Andrija og Jakov og rett i nærheten av Aqua Parken. Stranden og området setter barna i fokus og gjør familieferien til et uforglemmelig minne både for store og små.

CLUB BEACH ligger i forbindelse med En Vogue Beach Club. Her kan man nyte en coctail på stranden eller i pool baren mens man lytter til moderne musikk eller prøve ut fontener og vann effekter i bassenger og boblebad. Om kvelden er dette stedet for Beach Parties med de siste hitene fra kjente DJ's.

SPA BEACH ligger i en liten bukt rett utenfor områdets Wellness og Spa Centre. Her finner man ro, harmoni og nyter zen atmosfæren mens man lader batteriene. 

CAMPING BEACH er den siste i rekken men langt fra den minst attraktive. Ligger langs hele kystlinjen i området for Mobile Homes og campingområdet for bobiler/campingvogner.

.

Restauranter

Et rikholdig tilbud av spisesteder gjør ferien komplett.

.

DALMATIAN ETHNO VILLAGE ligger i hjertet av området. De små steinhusene tar deg med inn i en annerledes og nesten glemt verden hvor man får et innblikk i Dalmatisk mat tradisjon og livsstil fra gamle dager.

RESTAURANT TRATTORIA ligger ved stranden med flott utsikt over sjøen og den flotte skjærgården. Her kan man nyte et rikt utvalg av retter fra havet tilberedt på tradisjonelt vis.

RESTAURANT SIBINIUM er en restaurant med en rolig atmosfære hvor man serverer mat bygget på lokal Sibenik tradisjon. Restauranten har en stor utendørs terrasse hvor man kan nyte deilige grillretter og andre 

delikatesser.

MEDITERRANEO STEAK HOUSE er en flott a la carte restaurant ved sjøen i familiedelen av området. Slapp av i skyggen av furutrærne og velg noe fra en rikholdig meny.

SWEETDREAMS CAKEHOUSE frister både barn og voksne med ulike bakverk laget av dyktige konditorer. Kaker, croissanter, donuts, søte ruller og fersk håndlaget is er bare noe av utvalget.

.

.

Butikker

På området fins flere butikker.

.

BEACH SHOP,

MINI MARKET,

DALMATIAN ETHNO VILLAGE SHOP og

GASTRO SUPERMARKET

gjør at man får kjøpt det man trenger for ferien enten man bare trenger litt brød, pålegg og juice til frokost eller ønsker å lage middagen selv.

.

En Vogue Beach Club

.

I tillegg til de mange kule bassengene og Jacuzziene og lyden av de siste hitene er dette et sted hvor du alltid vil finne god underholdning og et beach party. Kjøl deg ned med en forfriskende coctail mens du nyter den flotte utsikten over sjøen og de nærliggende øyene. Blant alle tilbudene av aktiviteter, sport og utflukter er En Vogue Beach Club stedet hvor ungdommen samles for å lytte til musikk, prate, danse og kanskje innlede en sommerflørt.

.

.

.

Wellness & Spa

.

MEDITERRANEAN GARDEN WELLNESS & SPA er et fantastisk senter som tilbyr alt en måtte ønske seg av velvære og behandlinger. Mediterranean massage, Thai massage, Oriental massage og Aroma massage er bare noe av utvalget. Skjønnhetspleie, frisør, Orientalsk bad, Finsk sauna, oppvarmede svømmebasseng og gym finnes også. Og for ikke å glemme, Wellness Shop med et stort utvalg i produkter for skjønnhet og velvære samt en Wellness Garden Bar hvor man får frukt coctails, shaker og forskjellige typer urtete.

.

Marina

.

.

I ene enden av området finner man en flott marina hvor det er mulig å leie en liten båt for dagsturer i den vakre skjærgården og til øyene i nærheten.

  •  

Send oss en forespørsel!

Fortell oss når du ønsker å reise, hvor mange dere er, alder på barna,
evt. hvor dere ønsker å bo, så gir vi dere en snarlig tilbakemelding på hva som er ledig.

Din melding:
Navn:
Adresse:
Postnummer:
Poststed:
Telefon:
E-post:

Gyldig epost adresse MÅ oppgies
for at vi skal kunne svare deg.