Destinasjoner

Søk i lopudreiser.no

For barna

For en vellykket familieferie er det viktig med et tilbud til barna. På området fins en rekke aktiviteter både for de minste, de mellomste og for barn og voksne sammen.

Aquapark

Dette er den første temaparken i Kroatia. Den ligger i familiedelen av området og strekker seg over et område på mer enn 8000m2. En rekke sklier, fontener og fosser er bare en del av de morsomme eventyrene. Aktiviteter og attraksjoner som LAZY RIVER, RAIN FORTRESS og en egen KIDS ZONE gjør at både barn og voksne har en flott opplevelse i parken. På området finner man også solstoler, parasoller, dusj og garderobe-fasiliteter og en snack bar som tilbyr mat, drikke og hjemmelaget is. Her kan de voksne slappe av mens barna koser seg i vannet, de profesjonelle badevaktene sørger for sikkerheten.

Pirate Adventure Minigolf

.

.

18 hulls minigolf bane med en rekke lyd og lys effekter som gir en ekte pirat atmosfære. Til og med en vulkan som spruter røyk og lava finner man her. Området er belyst slik at her kan barn og voksne kose seg også etter at mørket har falt på.

.

.

.

Miniclub

.

.

Et dyktig Animation Team har forberedt et variert aktivitetsprogram både på dagtid og om kveldene. Dans, aktiviteter, spill og Pirate Party gir god stemning i hele familien og sørger for at barna har det gøy og finner nye venner.

Send oss en forespørsel!

Fortell oss når du ønsker å reise, hvor mange dere er, alder på barna,
evt. hvor dere ønsker å bo, så gir vi dere en snarlig tilbakemelding på hva som er ledig.

Din melding:
Navn:
Adresse:
Postnummer:
Poststed:
Telefon:
E-post:

Gyldig epost adresse MÅ oppgies
for at vi skal kunne svare deg.