Padling / Kajakk

Opplev den fantastiske Kroatiske kysten fra kajakken. Krystallklart vann med deilig temperatur, spennende natur, flotte sandstrender og idylliske landsbyer gjør padling her til en uforglemmelig opplevelse. I samarbeid med partner i området tilbyr vi turer med moderne havkajakker og lokalkjente guider. Dagsturer, flerdagersturer, ukesturer inkludert mat og overnatting eller opplæring/kurs. Med på turene følger engelsktalende guider som er topp kvalifisert med utdannelse fra England, flere er også landslagspadlere for Kroatia. Ved store grupper medfølger to eller flere guider.

Padlesesongen starter i mai og avsluttes ikke før midt i oktober.

Været i Kroatia er stabilt med gode temperaturer både i luften og i vannet. Vindfulle dager kan forekomme men med den gode lokalkunnskapen til guidene er det sjeldent vanskelig å finne ruter som er i le for vinden. Dersom det skulle komme en dag med for mye vind organiserer man alternative utflukter enten til fots, på sykkel eller med bil til en lokal vingård eller andre severdigheter. For grupper på 4 eller flere personer kan vi skreddersy hele turen slik at man kan oppleve akkurat det man ønsker. En kombinasjon av padling, sykling, fotturer og kanskje en sightseeingtur eller to er ikke uvanlig. Vi kommer med forslag, du bestemmer.

Utstyret som brukes er av topp kvalitet, dette er viktig for at turen skal bli den gode opplevelsen vi alle ønsker. Stabile kajakker, både enkle og dobble, justerbare padleårer, flytevester, spruttrekk og vanntette bager er tilgjengelig for alle. Guidene hjelper til med å tilpasse utstyret og før turene får man grundig instruksjon og gode tips både i forhold til padleteknikk og sikkerhet. Turene passer for alle nivåer og dersom det er stor forskjell på deltagerne, deler man gjerne gruppen i to med en guide i hver gruppe.

Padling i Kroatia er ikke bare flotte dager i kajakken. Det er også deilige strender, praktfulle solnedganger, gode måltider og milde kvelder med prat over et glass lokal vin. Kort sagt, en perfekt ferie for flotte opplevelser man tar med seg tilbake i hverdagen.

Kan du tenke deg å padle her, enten du er på ferie og kun vil ha en dagstur eller to, ønsker opplæring eller vil ha en ukes padleferie, ta kontakt så hjelper vi deg med både padling, transport og overnatting om ønskelig.

Kontakt oss!

Din melding:
Navn:
Adresse:
Postnummer:
Postadresse:
Telefon:
E-post:

Gyldig epost adresse MÅ oppgies
for at vi skal kunne svare deg.