Destinasjoner

Søk i lopudreiser.no

Øya Brac

Brac er den største øya i Dalmatia med 15.000 innbyggere fordelt på en rekke små og mellomstore landsbyer. Øya, som kanskje er mest kjent for stranda Zlatni Rat, ligger bare en liten times båtreise sør for Split og like langt fra naboøya Hvar. Brac har et mildt klima med varme og tørre somre, frodig natur og er en av de mest solfylte plassene i Europa.

Milna ligger helt vest på øya og er øyas flotteste og sikreste havn. Med sin sjarmerende ro og idylliske beliggenhet er dette et godt feriealternativ. 

Sutivan ligger på nordsiden av Brac inn mot Split. Koselig ferieby som er kjent for flotte strender og sine mange aktivitetstilbud.

Mirca ligger mellom Sutivan og Supetar, kun 1,5 km. fra Supetar. Liten, stille by med flott strand, her kan man virkelig senke skuldrene.

Supetar er den største byen på nordsiden av Brac, det er her fergen fra Brac ankommer. Koselig by med et rikholdig aktivitetstilbud og mange strender.

Pucisca ligger idyllisk til i bunnen av en trang bukt på nord-øst siden av Brac, godt skjermet for vær og vind. Koselig ferieby som har det man trenger av butikker, restauranter, kaffebarer og strender.

Selca ligger litt opp i høyden på østsiden tvers ovenfor Makarska på fastlandet. En rolig, tradisjonell landsby med et bra utvalg i restauranter og kaffebarer. Kun 5 minutter med bil til sjøen og Sumartin.

Sumartin ligger på østspissen av Brac, det er her fergen fra Makarska ankommer. Koselig by med flotte strender, her får man en bra ferie.

Kart over Milna

Kart  over Sumartin

Se oversiktskart over hele området her

Send oss en forespørsel!

Fortell oss når du ønsker å reise, hvor mange dere er, alder på barna,
evt. hvor dere ønsker å bo, så gir vi dere en snarlig tilbakemelding på hva som er ledig.

Din melding:
Navn:
Adresse:
Postnummer:
Poststed:
Telefon:
E-post:

Gyldig epost adresse MÅ oppgies
for at vi skal kunne svare deg.

Overnattingssteder på Brac