Destinasjoner

Søk i lopudreiser.no

Cavtat

Bare 18 km sør for Dubrovnik og 5 km fra flyplassen ligger den koselige lille landsbyen Cavtat. Cavtat er en gammel by rik på historie. Selve sentrum og gamlebyen av Cavtat ligger på en liten halvøy, som er bilfri. Tre av villaene vi tilbyr ligger her oppe i høyden med flott utsikt og i rolige og vakre omgivelser. Det betyr at man har man kort vei til sjø, strander og strandpromenaden med hyggelige restauranter, kaffebarer, bakeri, isbarer og små butikker. Strandpromenaden strekker seg rundt hele halvøya, her er det flott å sykle eller gå tur eller finne seg en klippe eller liten strand (småstein) hvor man kan bade, sole og kose seg. Det går hver dag regelmessig buss til sentrum av Dubrovnik, og om sommeren går det også båt fra Cavtat til gamlebyen i Dubrovnik. Herfra er det også kort vei til flyplassen.

Kart over Cavtat.

Mlini

Mlini er en sjarmerende liten landsby midtveis mellom flyplassen og Dubrovnik, med ca. 15 minutters kjøring til begge steder. Den pittoreske landsbyen var tidligere kjent for sine mange vannmøller (Mlini betyr mølle). Her kan du nyte en fredfull badeferie på mange flotte strender, samtidig som hverken gamlebyen i Dubrovnik eller landsbyen Cavtat er langt unna. God forbindelse til begge steder både med buss og båt. 

Mlini er omringet av usedvanlig frodig vegetasjon og du finner både palmer og høye sypresser. Langs sjøkanten går en koselig promenade hvor man i tillegg til flere flotte strender finner hyggelige restauranter og små intime kafeer. Mlini ligger i en vakker bukt med turkis-blått hav og bak landsbyen troner høye fjell. I åssiden over det gamle tettstedet ligger hovedveien mellom flyplassen og Dubrovnik og en del nyere bebyggelse. Her ligger matbutikker, bakeri, fruktmarked, postkontor, lege, turistinformasjon og flere hyggelige restauranter. I den gamle delen av Mlini, som ligger nede ved sjøen, er det gamle steinhus langs koselige smug som strekker seg opp mot hovedveien. 

Kart over Mlini.

Se oversiktskart over hele området her

Send oss en forespørsel!

Fortell oss når du ønsker å reise, hvor mange dere er, alder på barna,
evt. hvor dere ønsker å bo, så gir vi dere en snarlig tilbakemelding på hva som er ledig.

Din melding:
Navn:
Adresse:
Postnummer:
Poststed:
Telefon:
E-post:

Gyldig epost adresse MÅ oppgies
for at vi skal kunne svare deg.

Overnattingssteder i Cavtat og Mlini