Destinasjoner

Søk i lopudreiser.no


Dubrovnik området

Vi har gode overnattingstilbud både i selve gamlebyen i Dubrovnik, på Lapad halvøyen og på øyene som ligger rett utenfor Dubrovnik. Her finnes gode alternativer for dem som f.eks vil kombinere et opphold på en av øyene med et opphold i Dubrovnik.

Dubrovnik Old Town ligger innenfor murene og er kanskje Kroatias mest kjente by. Her er det både kultur, historie og en rekke severdigheter, men også koselige restauranter, kaffebarer og kort vei tilnærmeste strand.

Lapad er halvøya som ligger ut mot havet i sør/vest. Her er det flotte strender og godt utvalg i vannsportaktiviteter men heller ikke mer enn 10 minutter med buss til Old Town.

Kolocep er den nærmeste øya til Dubrovnik og naboøya til Lopud. Dette er en rolig og sjarmerende bilfri øy med gode turstier og en flott sandstrand.

Sipan er også naboøya til Lopud og ligger en time med rutebåten fra Dubrovnik. En rolig øy uten for mye turister, her kan man virkelig nyte freden og roen.

Mljet er en større øy litt lenger ute i havet. Halve øyen er Nasjonalpark, her finner man flotte sandstrender og vakker natur. 

Kart over Kolocep

Se oversiktskart over hele området her

Send oss en forespørsel!

Fortell oss når du ønsker å reise, hvor mange dere er, alder på barna,
evt. hvor dere ønsker å bo, så gir vi dere en snarlig tilbakemelding på hva som er ledig.

Din melding:
Navn:
Adresse:
Postnummer:
Poststed:
Telefon:
E-post:

Gyldig epost adresse MÅ oppgies
for at vi skal kunne svare deg.

Overnattingssteder i Dubrovnik området