Destinasjoner

Søk i lopudreiser.no

Mlini-02 

 MLINI-02 er et hyggelig og innholdsrikt hus med basseng som tilbyr flere studio leiligheter og rom til leie. Alle boenhetene har eget bad og privat uteplass enten med veranda eller terrasse i den vakre frodige hagen som omkranser huset, praktfull sjøutsikt fra rom og terasser. Huset ligger knappe 50 meter fra sjø og nærmeste fine strand. Her kan man få servert frokost om ønskelig. Frokost er inkludert i romprisene men ikke i studioleilighetene. Mulighet også for halvpensjon. Huset eies av en driftig familie som også har en av de bedre restaurantene i Mlini bare 30 meter fra huset. De har også flere båter og tilbyr båtutflukter til blant annet Cavtat og Elaphites øyene. De er også behjelpelig med andre aktiviteter og utflukter.

Rom/studio/leiligheter

Send oss en forespørsel!

Fortell oss når du ønsker å reise, hvor mange dere er, alder på barna,
evt. hvor dere ønsker å bo, så gir vi dere en snarlig tilbakemelding på hva som er ledig.

Din melding:
Navn:
Adresse:
Postnummer:
Poststed:
Telefon:
E-post:

Gyldig epost adresse MÅ oppgies
for at vi skal kunne svare deg.

Fasiliteter:

Hus med svømmebasseng og plass til  inntil 30 personer i rom og studioleiligheter. Nær sjø og strand, sjøutsikt og WiFi på fellesområdene. Frokost er inkludert i alle rompriser.

Beskrivelse av boenhetene:

A1: Stort rom med tre senger, i tillegg med plass til ekstraseng eller babyseng. Egen terrasse, sjøutsikt, bad, kjøleskap, Satelitt TV og Air-cond.
A2: Rom med en stor dobbeltseng og sovesofa for en person. Egen terrasse, sjøutsikt, bad, kjøleskap, Satelitt TV og Air-cond.
A3: Rom med to senger, i tillegg plass til en ekstraseng eller baby seng. Liten terrasse i hagen, bad, kjøleskap, Satelitt TV og Air-cond.
A4: Rom med to separate senger, bad, Satelitt TV, Air-cond. Kun for barn. Ingen egen uteplass eller veranda med kan lett kombineres med rom A1, A2 og A3 da de ligger nær hverandre.
B1: Studio i 2 etg. Stort rom med en dobbeltseng og en enkeltseng, med plass til ekstraseng eller babyseng. Stor terrasse med sjøutsikt, bad, kjøkken, Satelitt-TV, Air-cond.
B2: Rom med en stor dobbeltseng, en enkeltseng og plass til baby seng. Egen terrasse, sjøutsikt, bad, kjøleskap, Satelitt TV og Air-cond.
B3: Rom med en dobbeltseng. Egen terrasse, sjøutsikt, bad, kjøleskap, Satelitt TV, Air-cond.
B4: Rom med en dobbeltseng og en enkeltseng samt plass til baby seng. Egen terrasse, sjøutsikt, bad, kjøleskap, Satelitt TV og Air-cond.
B5: Rom med en dobbeltseng. Egen terrasse, sjøutsikt, bad, kjøleskap, Satelitt TV, Air-cond.
B6: Rom med en dobbeltseng, en enkeltseng og i tillegg plass til babyseng. Overbygget terrasse, sjøutsikt, bad. Satelitt TV og Air-cond.
B5 og B6: kan leies som en stor enhet da det er dør mellom disse to rommene. A3 ligger også nær B5 og B6. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Pris i kroner pr. natt. Et adm. gebyr på kr. 500,- pr. booking samt turistskatt 1€ pr. dag pr. pers. kommer i tillegg.
Leieperiode
A
B
C
D
1 april-11 mai
29 sep-31 okt
12 mai-22 juni
7 sep-28 sep
23 juni-3 aug
25 aug-6 sep
3 aug-24aug
DobbeltromA2, A3, B3, B5 Pris for 2 pers. inkl. frokost
690
900
1080
1150
Trippelrom A1, B2, B4, B6  Pris for 3 pers. inkl. frokost
970
1250
1500
1630
Studio B1, Calipso, Magnolia Pris for 3 personer

750

900

1170

1330

Ekstraseng/babyseng i studioleiligheter 250