Destinasjoner

Søk i lopudreiser.no

Split området

Split området strekker seg fra Ciovo og Trogir, via Split Rivieraen, til den velkjente Makarska Rivieraen. Vi har en rekke overnattingsmuligheter fra sentralt beliggende leiligheter i Split sentrum, via hotell, leiligheter og villaer langs kysten til romslige villaer i naturskjønne omgivelser i den flotte Biokovo National Park. 

Split har shopping i verdensklasse, men også en blanding av historie, kultur og koselige kaffebarer, elegante restauranter og en fantastisk promenade langs sjøen.

Podstrana ligger på Split Rivieraen knappe 20 minutters kjøring fra Split og er en rolig liten by med flotte strender.

Dugi Rat ligger også på Split Rivieraen, 18 km fra Split sentrum. En koselig og familievennlig by med gode restauranter og fin strand.

Omis er en litt større by som ligger ved utløpet av elven Cetina, som er kjent for rafting og padling. Her er det et godt utvalg i restauranter og kaffebarer og en lang, flott strand.

Baska Voda ligger på den velkjente Makarska Rivieraen og er en svært koselig by med flotte strender. Her er det også kort vei og god båtforbindelse til øyene Brac og Hvar.

Zupa ligger i Dalmatian Hinterland 26 km fra kysten blant høye fjell og flott natur. Her kan man bo i flotte villaer for en rimelig penge og med kun en kort biltur til Makarska Rivieraen og de flotte strendene der.

Man kan også kombinere en ferie i Split området med en herlig uke langs den vakre kysten med en av våre utleie båter som ligger i Split. Les mer om dette under siden om våre charterbåter.

 Se oversiktskart over området her

 

 

Send oss en forespørsel!

Fortell oss når du ønsker å reise, hvor mange dere er, alder på barna,
evt. hvor dere ønsker å bo, så gir vi dere en snarlig tilbakemelding på hva som er ledig.

Din melding:
Navn:
Adresse:
Postnummer:
Poststed:
Telefon:
E-post:

Gyldig epost adresse MÅ oppgies
for at vi skal kunne svare deg.

Overnattingssteder i Split området