Padling

Opplev den fantastiske Kroatiske kysten fra kajakken. Krystallklart vann med deilig temperatur, spennende natur, flotte sandstrender og idylliske landsbyer gjør padling her til en uforglemmelig opplevelse. Dagsturer, flerdagers-turer, ukesturer eller opplæring/kurs, vi i Lopudreiser har vært med på en god del turer og gir gjerne råd og mer info. Turene ledes av erfarne, lokale instruktører og guider med stort fokus på sikkerhet. Padlesesongen starter i mai og avsluttes ikke før midt i oktober.

Dykking

På svært mange av feriemålene vi tilbyr finnes det et dykkesenter. Adriaterhavet er svært klart og med et mangfold av fisk og undervegetasjon, det er også et rikholdig utvalg av vrak langs kysten. Enten man er sportsdykker og holder seg til enkle dykk til 20 meter eller teknisk dykker som vil dykke dype vrak finnes det muligheter. Vi i Lopudreiser har vært på en rekke dykkesentre og selv gjort flere hundre dykk i Kroatia, mange på dype vrak helt til 70m. dybde.

Sykling

Med sitt milde, stabile klima og mange soldager er Kroatia et perfekt sted for sykkelturer. Spesielt i Istria, nord i landet, er det mange merkede ruter og tilgjengelige sykkelkart, men også noen av øyene byr på flotte sykkelmuligheter. Opplev Kroatia litt utenom turistløypene på en sykkel langs bølgende jordbrukslandskap, over fjell og åser med vakker utsikt og gjennom små, idylliske landsbyer. Vi sykler mye når vi er der nede og har mange gode tips å komme med om man vil sykle litt.

Sightseeing

Det er en rekke muligheter for flotte utflukter og sightseeing på alle våre feriemål, hva som er mulig varierer selvfølgelig fra sted til sted. Byvandring med guide i de store byene som Dubrovnik, Split, Zadar eller Pula er alltid interessant. Dagsturer til nasjonalparker både til lands og til vanns er også populære utflukter. Eller hva med en dagstur til Kotor og Budva i Montenegro eller Mostar i Bosnia. Kjente, historiske steder det er vel verdt å få med seg.